ການຊ່ວຍເຫລືອ

ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານກັບຄືນສູ່ການປະຕິບັດ.

ກູ້ຄືນການຊື້

ເປີດ ການຕັ້ງຄ່າ → Premium → ກູ້ຄືນການຊື້ ດ້ວຍບັນຊີ Apple ຫລື ບັນຊີ Google ອັນດຽວກັນທີ່ໃຊ້ຊື້ Premium. ກວດສອບການເຊື່ອມຕໍ່ກ່ອນລອງອີກຄັ້ງ ທ່ານບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງສ້າງບັນຊີແອັບໃໝ່ເພື່ອກູ້ຄືນການເຂົ້າເຖິງ.

ການປະຕິບັດທີ່ຖືກລົບກວນ

ເມື່ອທ່ານເປີດແອັບຄືນ ທ່ານສາມາດສືບຕໍ່ຈາກຈຸດທີ່ບັນທຶກລ້າສຸດ. ຕົວຈັບເວລາແບບງຽບຄິດໄລ່ເວລາທີ່ຜ່ານໄປໂດຍບໍ່ຮັກສາສຽງໄວ້ໃນພື້ນຫລັງ ແລະ ສິ່ງລົບກວນເຊັ່ນການໂທ ຫລື ການປ່ຽນ Bluetooth ຖືກຈັດການເພື່ອໃຫ້ກັບມາໄດ້ງ່າຍ.

ຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫລືອເພີ່ມ?

ຂຽນໄປທີ່ [email protected] ພ້ອມອຸປະກອນ ລຸ້ນລະບົບປະຕິບັດການ ລຸ້ນແອັບ ແລະ ຄໍາອະທິບາຍບັນຫາ.

ເບິ່ງຄໍາຖາມທີ່ພົບເລື້ອຍທັງໝົດ →