ပံ့ပိုးမှု

အလေ့အက်ျဆီ ပြန်ရောက်ရန် အကူအညီ။

ဝယ်ယူမှု ပြန်ယူရန်

Premium ဝယ်ယူခဲ့သော Apple အကောင့် သို့မဟုတ် Google အကောင့်တစ်ခုတည်းဖြင့် ဆက်တင် → Premium → ဝယ်ယူမှုပြန်ယူရန် ကို ဖွင့်ပါ။ ထပ်စမ်းမီ ချိတ်ဆက်မှုကို စစ်ပါ၊ အသုံးပြုခွင့် ပြန်ရရန် အက်ပ်အကောင့်အသစ် ဖွင့်ရန် မလိုပါ။

ရပ်တန့်သွားသော အလေ့အက်ျ

အက်ပ်ကို ပြန်ဖွင့်ပါက နောက်ဆုံးသိမ်းထားသော အခြေအနေမှ ဆက်လုပ်နိုင်သည်။ အသံတိတ်တိုင်မာများသည် နောက်ခံတွင် အသံမဖွင့်ဘဲ ကုန်ဆုံးချိန်ကို တွက်ပြီး ဖုန်းခေါ်ဆိုမှု သို့မဟုတ် Bluetooth ပြောင်းလဲမှုကဲ့သို့ အနှောင့်အယှက်များကို ပြန်လာလွယ်အောင် ကိုင်တွယ်သည်။

အကူအညီ ထပ်လိုပါသလား?

သင့်စက်၊ operating system ဗားရှင်း၊ အက်ပ်ဗားရှင်းနှင့် ပြဿနာအကြောင်းအရာကို [email protected] သို့ ရေးပို့ပါ။

မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းအားလုံး ကြည့်ရန် →